Facebook February 28, 2020 at 02:42PM

RICKARD HAGLUND NY VD FÖR ÅRE BYSERVICE

Rickard Haglund har utsetts till ny vd för Åre Byservice. Karl Gudmundson lämnar bolaget efter flera års kraftig organisk tillväxt, genomförda företagsförvärv och startup satsningen på konferens- och turistboende- förmedlingen This is Åre.

Rickard har funnits inom koncernen sedan många år och på flera positioner, bland annat som vd för dotterbolaget Åre Entreprenad.

”Han har en lång erfarenhet inom branschen och mycket god kännedom om bolaget som helhet”, säger Karl Gudmundson, tidigare vd för Åre Byservice.

”Det finns en tydlig målsättning att fortsätta vara en lokalt förankrad leverantör av kvalitativa tjänster inom ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning. Att nu stanna upp och endast förvalta det vi byggt upp under några år är inget alternativ. Vi kommer fortsätta på den inslagna vägen med hälsosam och hållbar tillväxt inom samtliga områden”, säger Rickard Haglund.

Rickard förtydligar att den centrala delen i bolagens verksamhet är fokuserat värdeskapande för kunder och medarbetare.

”Vi måste hela tiden se till att vara förberedda för tillväxten, så vi kontinuerligt säkerställer kundnöjdhet och bibehåller vår ambition att bli Åres bästa arbetsplats”.