Om oss

För ett tryggt fastighetsägande.

Åre Byservice AB har förvaltat fastigheter i Åre by sedan 1987,
såväl privata husägare som BRF-er, hyresföreningar och kommersiella kunder. Vi har idag en stor och växande grupp av trogna kunder som värdesätter vår noggrannhet, flexibilitet och den höga servicenivå som vi levererar. Kundens behov står i fokus och vi anpassar såklart våra tjänster efter ditt behov.

Tillsammans med våra dotterbolag Åre Entreprenad och This is Åre erbjuder vi tillsammans helhetslösningar för din fastighet. Åre Entreprenad sköter allt från markentreprenadarbeten till byggnationer från grund till tak. Vi på Åre Byservice förvaltar därefter fastigheterna, underhåller, renoverar, sköter ekonomisk förvaltningen och städar. This is Åre erbjuder uthyrningsförmedling av ditt boende om du önskar. 

Under åren har vi arbetat upp ett gott samarbete med många lokala entreprenörer inom t.ex. våtrumsarbeten, målning och elinstallationer inom vårt geografiska verksamhetsområde. Vi kan därför samordna och erbjuda kvalitativa och kostnadseffektiva totallösningar på de flesta områden inom förvaltning.

Våra kunder uppskattar just det; att kunna ha en och samma kontakt som samordnar stora och små uppdrag – ett telefonnummer samt mejladress, enkelt och smidigt!

0647 – 520 20
info@arebyservice.se