• Byserviceteamet

Åre Byservice – För ett tryggt fastighetsägande

Åre Byservice AB har förvaltat fastigheter i Åre by sedan 1987. Vi erbjuder helhetslösningar inom allt från markentreprenadarbeten till byggnationer från grund till tak. Vi förvaltar därefter fastigheterna, underhåller, renoverar och städar men erbjuder också uthyrningsförmedling. Våra kunder är både stora och små med allt från enskilda privata hus till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter i Åre by med omnejd. 

Under åren har vi arbetat upp ett gott samarbete med många lokala entreprenörer inom t.ex. våtrumsarbeten, målning och elinstallationer inom vårt geografiska verksamhetsområde. Vi kan därför samordna och erbjuda kvalitativa och kostnadseffektiva totallösningar på de flesta områden inom förvaltning.

Våra kunder uppskattar just det; att kunna ha en och samma kontakt som samordnar stora och små uppdrag – ett telefonnummer, enkelt och smidigt!

Jobba hos Åre Byservice

Vill du vara med i vårt team med serviceinriktade medarbetare? Vi växer friskt och just nu söker vi bl.a. fastighetsskötare, snickare, och städpersonal.

Fyll i en spontanansökan här på sajten »